Communie fotograaf
Communie fotoshoot van lachend meisje

Datum

Communie- en lentefeest fotografie zijn twee belangrijke gelegenheden waarbij de herinneringen vastgelegd moeten worden. Het zijn beide belangrijke momenten in het leven van een kind en de foto’s zullen later dierbaar zijn voor het kind en de familie. 

Ben je op zoek naar een fotograaf voor de communie of het lentefeest van jouw zoon of dochter in regio Deinze? Ik voorzie steeds enkele plaatsen voor communie fotoshoots in het voorjaar. Neem gerust contact op en dan leggen we de datum voor de fotoshoot vast.

Een fotoshoot voor communiekaartjes is een geweldige manier om de herinneringen aan deze bijzondere dag vast te leggen. Communiekaartjes worden vaak aan familie en vrienden verstuurd als aandenken aan deze speciale gelegenheid en een professionele fotoshoot is de perfecte manier om prachtige foto’s te maken die op de communiekaartjes gebruikt kunnen worden. Naast fotografe ben ik ook grafisch ontwerper, dus je kan hiervoor ook op mij beroep doen. 

Enkele tips voor communie fotografie:
Ten eerste is het belangrijk om rekening te houden met de timing van de fotoshoot. Het is het beste om de fotoshoot te plannen één maand voor de communie, zo is er tijd genoeg om de foto’s aan te leveren en past de communiekledij mooi.

Ten tweede, is het belangrijk om rekening te houden met de locatie van de fotoshoot. We kiezen in samenspraak de leukste locatie uit zodat de foto’s extra mooi uitkomen.

Ten derde, is het belangrijk om rekening te houden met de compositie van de foto’s. Ik probeer steeds enkele natuurlijke poses uit en probeer jouw zoon of dochter zo natuurlijk mogelijk op de foto vast te leggen. 

Ten vierde, hou ik steeds rekening met een losse, ontspannen sfeer zodat jouw zoon of dochter op zijn/haar gemak is. Dit zal leiden tot natuurlijke en emotionele foto’s die de herinnering aan deze bijzondere dag voor altijd vastleggen.

Tot slot, hou ik steeds rekening met de verwachtingen van de ouders. Zijn er specifieke zaken die jullie graag wensen? Door deze dingen in acht te nemen, zullen de foto’s die gemaakt worden tijdens de fotoshoot voor de communiekaartjes een prachtige herinnering zijn aan deze bijzondere dag!

Meer
berichten