zwangerschapsfotoshoot

Zwanger zijn is een onvergetelijke periode in jullie leven. Een nieuw wondertje is onderweg en het is een must om hier een mooi aandenken aan te hebben. Zwangerschapsfotografie is de ideale manier om dit vast te leggen. Tijdens deze fotoshoot kun je genieten van wat me-time als toekomstige mama. Een zwangerschapsfotoshoot waarbij jij en je zwangerschap centraal staan. Ook foto’s met je partner zijn mogelijk zodat jullie als koppel een mooi aandenken hebben.

Hoe gaat het in zijn werk?

De foto’s worden genomen op een locatie naar keuze of gezellig bij jullie thuis. Tijdens de fotosessie is er tijd om van outfit te wisselen. 

Achteraf mogen jullie 15 foto’s naar keuze uitkiezen die jullie graag in hoge kwaliteit wensen. Deze foto’s kunnen jullie gebruiken voor grote fotoprints. Op aanvraag kunnen jullie ook fotoprints via mij bestellen. Ook fotoboeken kunnen jullie via mij laten opmaken en bestellen. 

Praktische vragen

Een zwangerschap fotoshoot wordt het beste tussen de 30-34 weken zwangerschap ingepland. Op dat moment is de buik al mooi rond en zijn we nog even verwijderd van de bevalling. Bij een meerling overweeg ik al een fotoshoot vanaf 26 weken.

Uiteraard is je comfort van uiterste belang tijdens de zwangerschapsshoot. Draag daarom kleren die gemakkelijk zitten. Om een mooi resultaat te krijgen vraag ik om voor neutrale kledij te kiezen. Hiermee bedoel ik, geen harde kleuren of drukke prints. Kies voor wit, beige, bruin of lichtgrijs. Daarnaast zorg ik zelf nog voor zwangerschapsjurken die je vrij kan gebruiken.

Een zwangerschapsfotoshoot kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Sommige mensen willen graag buiten in de natuur gefotografeerd worden, anderen verkiezen de gezelligheid van hun eigen woning. Ik stel me hiervoor flexibel op naargelang jouw wensen.

Natuurlijk! Tijdens de shoot kunnen we gerust afwisselen tussen solo foto’s en foto’s met partner.

Jullie krijgen de foto’s eerst in lage resolutie aangeleverd via een online galerij. Vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de gewenste digitale beelden of ervoor kiezen om alle foto’s aan te kopen. Na de betaling worden de hoge resolutie beelden aangeleverd.

Ja. Indien gewenst zorg ik ervoor dat je zwangerschapsfoto’s afgedrukt worden. Dit kan in verschillende formaten en op verschillende materialen. Hieronder enkele populaire mogelijkheden:

  • Fotoboek
  • Canvas
  • Fotoprint

Vraag gerust naar de mogelijkheden bij je bestelling of tijdens de fotoshoot.

De betaling verloopt via overschrijving. De nodige betaalinstructies krijg je per mail na het kiezen van de gewenste zwangerschapsfoto’s.

Cadeaubon - Geef een zwangerschapsfotoshoot cadeau

Ben je op zoek naar een geschenk dat echt vanuit het hart komt en een blijvende herinnering creëert? Overweeg een cadeaubon voor een zwangerschapsfotoshoot. Dit is niet zomaar een cadeau, maar een kans om een uniek moment in het leven vast te leggen. Het is het ideale, persoonlijke cadeau voor een aanstaande moeder. Met deze cadeaubon schenk je een ervaring die zowel mooi als betekenisvol is, een blijvende herinnering aan een van de bijzonderste tijd in het leven.

Deze foto's wil ik ook graag!