Newbornshoot boeken?

De eerste dagen van een pasgeboren baby zijn wonderlijk en vergankelijk. Die tedere momenten verdienen het om liefdevol te worden vastgelegd met een newbornshoot. Als ervaren newborn fotograaf ben ik gepassioneerd over het vastleggen van die pure, ongerepte emoties en de fijne details die deze periode kenmerken. Ik streef ernaar om elk plaatje zo authentiek en natuurlijk mogelijk te maken. De resultaten zijn warme foto’s, overgoten met liefde en emotie. Een newborn fotoshoot wordt een tijdloze herinnering die generaties lang gekoesterd zal worden.

Hoe gaat de newbornshoot in zijn werk?

Om het gemakkelijk en vertrouwd voor jullie te maken, voer ik de newbornshoot graag uit in jullie eigen woning, voornamelijk de woonkamer en slaapkamer zijn de ideale plaats om een newbornfotoshoot te laten doorgaan. Voor een optimaal resultaat maak ik graag gebruik van lakens en elementen met neutrale kleuren. Tevens gebruik ik licht dat natuurlijk aanwezig is in de ruimte om zo het gewenste zachte resultaat te bekomen, flitsers en spots komen er dus zeker niet aan te pas. We doorlopen op het tempo van het kleintje de verschillende poses, tevens hou ik rekening met de eventuele wensen die jullie zelf hebben. Tijdens de sessie is er voldoende tijd om van outfit te veranderen, en indien gewenst, kunnen we ook foto’s maken met broers of zussen.

Na de fotosessie krijgen jullie de mogelijkheid om 15 favoriete foto’s uit te kiezen die jullie in hoge resolutie willen ontvangen, perfect voor grote afdrukken. Mochten jullie interesse hebben, bied ik ook de service aan om hoogwaardige fotoprints en gepersonaliseerde fotoboeken voor jullie te verzorgen. 

Newborn foto van een zeer jonge baby liggend in de hand van mama

Praktische vragen

Een newbornshoot wordt het beste ingepland binnen de eerste 14 dagen na de geboorte. Op dat moment is de baby rustiger en zijn er meer mogelijkheden betreffende de verschillende poses.

Deze shoot kan ingepland worden tot de leeftijd van 1 jaar.

Bij voorkeur fotografeer ik je baby in jullie eigen woning. Zo blijft de omgeving vertrouwd voor het kind. Natuurlijk valt dit te bespreken indien je een ander voorstel hebt.

Voorzie steeds neutrale kledij, zo komt de newbornshoot het beste tot zijn recht in de stijl die ik fotografeer. Vermijd zeker felle kleuren en drukke prints. Verder voorzie ik zelf wat kleertjes en doeken die we kunnen gebruiken.

Een newbornshoot neemt 1,5u tot 2u in beslag. Dit is voldoende om een reeks poses te fotograferen en tevens jullie rust te respecteren.

Jullie krijgen de foto’s eerst in lage resolutie aangeleverd via een online galerij. Vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de gewenste digitale beelden of ervoor kiezen om alle foto’s aan te kopen. Na de betaling worden de hoge resolutie beelden aangeleverd.

Ja. Indien gewenst zorg ik ervoor dat je newbornfoto’s afgedrukt worden. Dit kan in verschillende formaten en op verschillende materialen. Hieronder enkele populaire mogelijkheden:

  • Fotoboek
  • Canvas
  • Fotoprint

Vraag gerust naar de mogelijkheden bij je bestelling of tijdens de fotoshoot.

De betaling verloopt via overschrijving. De nodige betaalinstructies krijg je per mail na het kiezen van de gewenste foto’s.

Newborn foto van piepjong kindje gewikkeld in laken

Ik wil een newbornshoot boeken!

De eerste dagen met je kleintje vliegen voorbij. Als gespecialiseerde newborn fotograaf ben ik er om deze momenten liefdevol en authentiek vast te leggen. Wil je samen deze bijzondere tijd in beeld brengen met een newbornshoot? Neem gerust contact op en laten we samen die herinneringen creëren.