Boek tijdig je communie fotoshoot

Het vieren van de eerste of plechtige communie van je kind is een bijzonder moment, een mijlpaal die je vast en zeker wilt vastleggen. Een communie fotoshoot is daarvoor de perfecte manier, om deze speciale dag om te zetten in blijvende herinneringen. Deze foto’s zijn waardevol, niet alleen voor jou en je gezin, maar ook voor de vrienden van je kind.

Omdat er rond deze tijd veel vraag is naar fotoshoots, begint onze agenda al snel vol te lopen vanaf februari. Het is daarom aan te raden om je communie fotoshoot niet te lang uit te stellen. Als je op tijd reserveert, ben je verzekerd van een plek. Naast de optie voor vaste fotoshoot momenten, geven we je ook de vrijheid om zelf een geschikt moment te kiezen, zodat het helemaal past bij jouw planning.

Vaste fotoshoot momenten

Er zijn momenteel geen vaste fotoshoot momenten ingepland.

We hebben voor de communie specifieke tijden gereserveerd voor fotoshoots. Een sessie neemt ongeveer 45 minuten in beslag en de prijs bedraagt 220 euro, btw inbegrepen. Voor dit bedrag ontvang je 15 foto’s in hoge kwaliteit. Mocht je interesse hebben in extra foto’s, dan is het mogelijk om deze apart bij te bestellen of om de volledige set aan te schaffen. De planning van de fotoshoots vind je hieronder.

Communie fotoshoot van jongen in de Brielmeersen in Deinze, liggend op houten planken

Meikensbossen in Tielt op zaterdag 16/03/2024

Op zaterdag 16 maart trekken we naar de Meikensbossen op de grens van Tielt en Dentergem. Voor wie op zoek is naar foto’s in een natuurlijke omgeving, is dit de ideale plek. Dit jonge bos, dicht bij de Poelberg, biedt een serene achtergrond voor het maken van prachtige communiefoto’s.

Beschikbare tijdstippen

 • Zaterdag 16/03/2024 om 09u30
 • Zaterdag 16/03/2024 om 10u30 (gereserveerd)
 • Zaterdag 16/03/2024 om 11u30
 • Zaterdag 16/03/2024 om 13u00
 • Zaterdag 16/03/2024 om 14u00 (gereserveerd)
 • Zaterdag 16/03/2024 om 15u00

Kostprijs

220 euro (incl. btw)

Brielmeersen in Deinze op woensdag 03/04/2024

Op woensdag 3 april, tijdens de paasvakantie, gaan we naar de Brielmeersen in Deinze. Deze plek is perfect voor communiefoto’s. Eenmaal daar, overleggen we samen welk type foto’s je graag wilt. Heb je voorkeur voor het speelplein, of zoek je liever de groene natuur op? De keuze ligt bij jou.

Beschikbare tijdstippen

 • Woensdag 03/04/2024 om 09u30 (gereserveerd)
 • Woensdag 03/04/2024 om 10u30 (gereserveerd)
 • Woensdag 03/04/2024 om 11u30
 • Woensdag 03/04/2024 om 13u00
 • Woensdag 03/04/2024 om 14u00
 • Woensdag 03/04/2024 om 15u00

Kostprijs

220 euro (incl. btw)

Fotoshoot met vrije keuze

Je hebt de mogelijkheid om voor de communie een fotoshoot te boeken waarbij je zelf de locatie en het tijdstip bepaalt. Deze optie kost 240 euro, btw inbegrepen, en omvat een sessie van 45 minuten met 15 foto’s in hoge kwaliteit. Heb je interesse in meer foto’s? Deze kan je extra bestellen of je kan de volledige set aanschaffen. Let wel, de gekozen locatie moet binnen een straal van 15 kilometer van Deinze liggen. Voor locaties daarbuiten geldt een extra toeslag.

Fotoshoot eerste communie, jongen in pak

Vaak gestelde vragen

Waarom is er een prijsverschil tussen de vaste momenten en de vrije momenten?

Doordat we op de vaste dagen voor fotoshoots meerdere sessies kunnen inplannen, zijn er minder verplaatsingen nodig. Dit helpt om de kosten lager te houden.

Het gekozen tijdstip is helaas al bezet. Je kunt een ander moment kiezen of opteren voor een fotoshoot op een zelfgekozen tijd en plaats.

Na de fotoshoot krijg je toegang tot een persoonlijke galerij waar je uit ongeveer 60 foto’s kunt kiezen. Standaard krijg je 15 foto’s. Wil je er meer, dan kan je bijbestellen of de hele set aanschaffen.

Zodra je keuze is doorgegeven, komen je foto’s in je online galerij.

Bij slecht weer neem ik contact met je op en zoeken we naar een geschikte nieuwe datum.

We ontwerpen ook graag je communiekaartjes. Geef dit aan bij je bestelling, dan bespreken we de mogelijkheden en stellen we een op maat gemaakte offerte op. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Voor het afdrukken van foto’s werken we samen met een professionele drukkerij. Of je nu een fotoboek, een foto op canvas of in een lijst wilt, alles is mogelijk. Laat mij dit weten bij je bestelling, dan zorg ik voor een offerte op maat.

Extra foto’s bijbestellen is geen probleem:

 • € 10 per extra foto
 • € 150 voor de hele galerij

Deze prijzen zijn inclusief btw en komen bovenop de kosten van de communie fotoshoot.

Voor verplaatsingen verder dan 15 km van Deinze rekenen we € 0,45 per km extra.

Na het maken van je selectie sturen we een factuur per mail. Na betaling leveren we de gekozen foto’s in hoge kwaliteit via jouw online galerij.

Ik wil graag een communie fotoshoot inplannen!

Als fotograaf vind ik het prachtig om oprechte momenten vast te leggen, vooral bij een communie fotoshoot. Iedere foto vertelt een eigen verhaal en wordt een waardevolle herinnering. Daarom focus ik me op het maken van natuurlijke en echte beelden die je graag zult bekijken. Dus, wil je de bijzondere momenten van de communie vastleggen? Ik help je graag om deze speciale gebeurtenis mooi in beeld te brengen.