Newborn Fotograaf

De eerste dagen van een pasgeboren baby zijn wonderlijk en vergankelijk. Die tedere momenten verdienen het om liefdevol te worden vastgelegd. Als ervaren newborn fotograaf ben ik gepassioneerd over het vastleggen van die pure, ongerepte emoties en de fijne details die deze periode kenmerken. Ik streef ernaar om elk plaatje zo authentiek en natuurlijk mogelijk te maken. De resultaten zijn warme foto’s, overgoten met liefde en emotie. Een newborn fotoshoot wordt een tijdloze herinnering die generaties lang gekoesterd zal worden.

Newborn fotograaf houdt baby in de hand

Hoe gaat de newborn shoot in zijn werk?

Om het gemakkelijk en vertrouwd voor jullie te maken, voer ik de newborn shoot graag uit in de vertrouwde omgeving van jullie eigen huis, voornamelijk de woonkamer en slaapkamer zijn de ideale plaats om een newborn fotoshoot te laten doorgaan. Voor een optimaal resultaat maak ik graag gebruik van lakens en elementen met neutrale kleuren. Tevens gebruik ik licht dat natuurlijk aanwezig is in de ruimte om zo het gewenste zachte resultaat te bekomen, flitsers en speciale spots komen er dus zeker niet aan te pas. We doorlopen op het tempo van het kleintje de verschillende poses, tevens hou ik rekening met de eventuele wensen die jullie zelf hebben. Tijdens de sessie is er voldoende tijd om van outfit te veranderen, en indien gewenst, kunnen we ook foto’s maken met broers of zussen.

Na de fotosessie krijgen jullie de mogelijkheid om 15 favoriete foto’s uit te kiezen die jullie in hoge resolutie willen ontvangen, perfect voor grote afdrukken. Mochten jullie interesse hebben, bied ik ook de service aan om hoogwaardige fotoprints en gepersonaliseerde fotoboeken voor jullie te verzorgen. 

Praktische zaken

Newborn foto van piepjong kindje gewikkeld in laken

Ik wil je graag als newborn fotograaf!

De eerste dagen met je kleintje vliegen voorbij. Als gespecialiseerde newborn fotograaf ben ik er om deze momenten liefdevol en authentiek vast te leggen. Wil je samen deze bijzondere tijd in beeld brengen? Neem gerust contact op en laten we samen die herinneringen creëren.