Scroll To Top

Hoi, Registreer je hier >> >>

Doopsuiker

het concept

Jullie verwachten een kindje, proficiat! Bij mij kan je terecht voor al jullie doopsuiker en verpakkingen. In de shop vinden jullie alvast de spulletjes terug waarmee jullie zelf aan de slag kunnen. Willen jullie liever dat de doopsuiker helemaal klaar geleverd wordt? Dat kan! Kies voor het doopsuiker-concept op maat en neem contact op met mij. 

een doopsuiker-concept op maat

  1. We zitten samen en bespreken al jullie wensen. Er zijn heel veel mogelijkheden en bij dit concept gaan de opties verder met wat er in de shop beschikbaar is. Alles is mogelijk!
  2. Ik begeleid jullie bij de keuze en hoeveelheid van de doopsuiker.
  3. Het concept wordt helemaal aangepast aan jullie geboortekaartje.
  4. De doopsuiker wordt volledig voorbereid en helemaal klaar geleverd. Het enige dat jullie moeten doen, is het een plaatsje geven op jullie kast. Handig toch?
  5. Nadat alles besteld is, krijgen jullie een totaalfactuur dat de kosten bevat van de voorbereiding, de suikerbonen, de verpakking en eventuele extra’s. De betaling gebeurt achteraf binnen een termijn van 2 weken.
>> Prijs op aanvraag

FAQ

Willen jullie graag jullie bestelling annuleren? Dit kan indien jullie bestelling nog niet verwerkt is. Wanneer de bestelling reeds behandeld is, dan kan de bestelling niet meer geannuleerd worden.

Wanneer jullie een bestelling plaatsen, moeten de kaartjes nog niet meteen betaald worden. Jullie kiezen voor de optie ‘overschrijving’ en kunnen dan jullie bestelling plaatsen. Op het einde van het traject, maak ik de factuur op van alle bestellingen samen. De factuur wordt verzonden en kunnen jullie binnen de 2 weken betalen.

Het is gemakkelijk om je doopsuiker 8 weken op voorhand in huis te hebben. Zo ben je zeker op je gemak en kan je zonder zorgen van je laatste maanden zwangerschap genieten. Plaats je bestelling dus ongeveer aan 30 weken en dan ben je zeker op je gemak. Latere bestellingen zijn natuurlijk altijd mogelijk, rekening houdend met de levertijd.

Het doopsuiker zal binnen de 10 werkdagen bij jullie bezorgd worden.

Het drukwerk kan opgehaald worden in Deinze of verzonden worden via Bpost naar een adres in België (€ 6,95) (+2 werkdagen).

Doopsuiker concept op maat

Een concept helemaal op maat
en in jullie stijl.

Verschillende besprekingen om
tot het beste resultaat te komen.

Een snelle en vlotte samenwerking
met de nodige flexibiliteit.