Scroll To Top

Hoi, Registreer je hier >> >>

Communie

het concept

In de shop vinden jullie een uitgebreid assortiment van communiekaartjes. Hebben jullie een communiekaartje gevonden dat volledig jullie ding is? Bestel dan via de shop en ik neem zo snel mogelijk contact op met jullie.

een communiekaartje bestellen

  1. Kies julie favoriete communiekaartje uit de shop.
  2. Vul alle gegevens aan. Geen paniek, de bestelling is nog niet definitief en kan altijd aangepast worden.
  3. Kies bij de bestelling voor ‘overschrijving’ als betalingswijze. Via de shop geef je enkel een bestelling door. De betaling gebeurt pas helemaal op het einde wanneer de kaartjes in druk gaan.
  4. Jullie worden zo snel mogelijk gecontacteerd over de bestelling.
  5. Nadat alles duidelijk is, krijgen jullie een ontwerp met jullie gegevens en foto’s op. Eénmaal het ontwerp is goedgekeurd, gaan de kaartjes in druk. 

FAQ

Willen jullie graag jullie bestelling annuleren? Dit kan indien jullie bestelling nog niet in druk is gegaan. Wanneer er reeds drukwerk besteld is, dient de volledige som betaald te worden. Wanneer de factuur reeds betaald is, wordt het factuurbedrag teruggestort binnen de 14 dagen met de annuleringskosten van het reeds gedane werk ervan afgetrokken. Een bestelling via de shop, kunnen jullie nog annuleren 24u nadat jullie de bestelling geplaatst hebben. Dit kan door een mail te sturen naar info@paulinechevalier.be. Hebben jullie al een eerste voorbeeld ontvangen? Dan wordt een annulatiekost in rekening gebracht van € 30. 

Indien jullie graag samenwerken met een eigen drukker, dan voorzie ik een drukklare pdf. Hiervoor betalen jullie € 90 incl. BTW.

Bij communiekaartjes worden geen proefdrukken voorzien.

Wanneer jullie een bestelling plaatsen, moeten de kaartjes nog niet meteen betaald worden. Jullie kiezen voor de optie ‘overschrijving’ en kunnen dan jullie bestelling plaatsen. Op het einde van het traject, maak ik de factuur op van alle bestellingen samen. De factuur wordt verzonden en kunnen jullie binnen de 2 weken betalen.

Bestel je communiekaartjes ten laatste 5 weken voor de communie, dan zijn jullie ruim op tijd en op jullie gemak. Combineren jullie de fotokaartjes met een fotoshoot bij mij, leg dan zeker tijdig jullie afspraak vast.

De communiekaartjes zullen binnen de 7 werkdagen bij jullie bezorgd worden.

Het drukwerk kan opgehaald worden in Deinze of verzonden worden via Bpost naar een adres in België (€ 6,95) (+2 werkdagen).