Scroll To Top

Hoi, Registreer je hier >> >>

Ontwerp

Hieronder vinden jullie een overzicht van het aanbod grafisch ontwerp.
Er is een uitgebreide collectie terug te vinden in de shop of jullie kunnen volledig maatwerk aanvragen.

Geboorte

De geboorte van jullie kleine spruit is een uniek moment. De aankondiging van dit mooie moment verdient daarom een kaartje dat volledig bij jullie past! Neem een kijkje in de collectie of vraag jullie eigen kaartje op maat aan. 

Doopsuiker

Bij de geboorte van jullie kleintje hoort natuurlijk een leuk geschenkje voor iedereen als bedanking voor de mooie cadeautjes. In de shop vinden jullie de voorbeelden die jullie kunnen bestellen. Geraken jullie er niet aan uit? Ik sta jullie graag bij om een concept uit te denken dat volledig in lijn is met jullie geboortekaartje. Je kan bij mij ook terecht voor een volledig afgewerkt concept zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie laatste maanden zwangerschap.

Huwelijk

Jullie gaan trouwen, hoera! Bij een huwelijk komt heel wat kijken en dit start al bij de aankondiging van de datum. Een leuke uitnodiging volledig op jullie maat of een mooie aangepaste collectiekaart. Alles kan! Al het drukwerk dat jullie nodig hebben, kan volledig aangepast worden zodat alles mooi in 1 lijn doorgetrokken wordt. Dit gaat van de save-the-date-kaartjes, misboekjes, menukaart, tot de bedankingskaarten achteraf,…

Communie

Doet jouw zoon of dochter zijn/haar communie? Proficiat! Dit unieke gebeuren verdient leuk drukwerk! Voor communies kunnen jullie ook terecht bij mij voor de fotoshoot. Daarnaast kan je bij mij terecht voor de bedankingskaartjes en geschenkjes. Ook het drukwerk voor jullie feest kan volledig op maat uitgewerkt worden. Zo kan alles doorgetrokken worden in 1 stijl, leuk toch!