Scroll To Top

Hoi, Registreer je hier >> >>

Verzenden en retourneren

VERZENDEN

Alle bestellingen worden verzonden via Bpost. Standaard worden bestellingen verzonden via pakketpost, zodat ik jullie bestelling kan volgen. Indien jullie interesse hebben en jullie bestelling dit toelaat, kan de bestelling verzonden worden via envelop met postzegel. Gelieve dit mee te geven bij jullie bestelling. Dit wordt uiteraard in rekening gebracht op jullie eindfactuur.

Voor de verzending van een pakket wordt € 6,95 gerekend. De pakketjes worden 1 keer per week verzonden op woensdag. 
Geboortekaartjes worden verzonden via een garantiepakket € XXXX.

OPHALEN

Alle bestellingen kunnen ook opgehaald worden in Deinze na afspraak. Via mail hou ik jullie op de hoogte wanneer jullie pakket klaarstaat. Hiervoor dient de betaling reeds in orde te zijn.

RETOURNEREN

Zijn jullie niet volledig tevreden met de bestelling? Retourneren kan binnen de 14 dagen. Stuur mij een mailtje met de vermelding van het ordernummer en dit wordt zo snel mogelijk verwerkt. Stuur het pakket terug naar volgend adres: Aarseleweg 43c, 9800 Deinze. De kosten voor de retournering zijn ten laste van de klant. Nadat ik het pakket in goede staat ontvangen heb, wordt het bedrag teruggestort op jullie rekening. De eerste verzendkosten zullen hiervan afgetrokken worden. Opgelet: maatwerk, gepersonaliseerde artikelen en voedingswaren kunnen niet geretourneerd worden.