Scroll To Top

Hoi, Registreer je hier >> >>

Info & Veelgestelde vragen

Communicatie

De extra communicatie kan via mail naar info@paulinechevalier.be, maar ook telefonisch op het nummer 0478 74 00 92. Ik ben steeds bereikbaar voor al jullie vragen. 

Afspraak maken

Jullie zijn welkom om een afspraak vast te leggen om alles uitgebreid te overlopen. 

Collectie

Jullie kunnen een ontwerp kiezen uit de collectie en de basisaanpassingen laten uitvoeren. 

Ontwerp op maat

Jullie kunnen kiezen voor een volledig ontwerp op maat. Iedere klant heeft een eigen verhaal en op basis van jullie wensen maak ik een ontwerp dat nieuw is.

Papiersoort en -dikte

In de shop kan gekozen worden uit volgende papierdiktes: 

Normale kaart enkel: 300 g/m2 (sulfaatkarton)
Normale kaart dubbel: 300 g/m2 (sulfaatkarton)
Dikke kaart: 750 g/m2 (multiloft ivoor, karton of wit)
Extra dikke kaart: 900 g/m2 (multiloft ivoor, karton of wit)

Tekst doorgeven

Jullie kunnen de tekst doorgeven bij de bestelling via de shop in het voorziene veld. Jullie mogen ook een Word-bestandje doorsturen waarin alles opgelijst staat.

Veel gestelde vragen

Ja, contacteer mij gerust voor de speciale mogelijkheden.

Het drukwerk kan opgehaald worden in Deinze of verzonden worden via Bpost naar een adres in België (€ 6,95) (+2 werkdagen).

De kaartjes in de shop zijn opgemaakt in standaardformaten die passen in een standaard envelop. Hier is slechts 1 postzegel voor nodig. Het formaat is altijd bespreekbaar en alles is mogelijk.

Bij geboortekaartjes is het mogelijk om alles in dezelfde stijl door te trekken voor het doopsuiker. Al de benodigdheden voor doopsuiker zijn bij mij te verkrijgen. 

In de shop vinden jullie een breed gamma aan kleuren voor doopsuikerdoosjes. Het is helaas niet mogelijk om dit in andere kleuren te bestellen. 

Al het materiaal voor doopsuiker is op voorhand te verkrijgen. Dit kan opgehaald worden of samen in 1 pakket opgestuurd worden naar jullie.