Scroll To Top

Hoi, Registreer je hier >> >>

Tarieven

Prijsinfo over de fotoshoots vind je hieronder in het overzicht. Heb je liever een andere mogelijkheid of heb je iets bijzonders in gedachten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Er kunnen altijd foto’s in hoge kwaliteit bijbesteld worden (€ 8 per foto). Wij hebben ook een uitgebreid assortiment fotoproducten: fotoboeken, canvassen of fotoprints. Aarzel niet om hierover verder te informeren.

Standaard fotosessie – 135 euro

Deze fotoshoot is geschikt voor individuele portretten, koppels, kinderen, familieportretten & zwangerschappen.

De sessie vindt plaats in onze studio of op locatie. Op voorhand spreken we af wat jullie voorkeur heeft. In onze studio kunnen jullie kiezen uit een witte of zwarte achtergrond. Deze keuze kunnen jullie op voorhand doorgeven. Een sessie duurt ongeveer 45 min. en er wordt tijd voorzien om eventueel van outfit te wisselen. Indien er kinderen aanwezig zijn, worden er allerlei foto’s gemaakt van de kindjes samen en apart. Ook voor gezinsfoto’s nemen we de tijd. Kijk ook even bij de praktische informatie om tot het mooiste eindresultaat te komen.

 • 15 digitale beelden in hoge kwaliteit (geschikt voor afdrukken)
 • De foto’s worden professioneel nabewerkt (kleur & zwart-wit)
 • Ongeveer 50 beelden in lage kwaliteit met logo om uit te kiezen

Mini fotosessie – 90 euro

Een studio fotoshoot van 30 minuten waarbij we verschillende poses aannemen. Er is keuze tussen een witte of zwarte achtergrond. Deze sessie is ideaal voor kindjes of voor een business portret voor social media.

 • 5 digitale beelden in hoge kwaliteit (geschikt voor afdrukken)
 • De foto’s worden professioneel nabewerkt (kleur & zwart-wit)
 • Ongeveer 25 beelden in lage kwaliteit met logo om uit te kiezen

Newborn fotosessie – 185 euro

Een Newborn fotosessie kan bij mij in de studio of bij jullie thuis. Bij een Newborn fotosessie nemen we onze tijd en doen we alles op het ritme van de baby. Foto’s van de baby staan centraal en er zijn verschillende attributen voorzien. Indien jullie dit wensen kunnen er ook foto’s met mama/papa of broer/zus genomen worden. Een Newborn fotosessie neemt ongeveer 2 uur in beslag. Tussendoor voorzien we de nodige tijd om de baby te verschonen en te voeden. Ik plan Newborn fotosessies het liefst de eerste 2 weken in na de bevalling omdat ik de baby dan gemakkelijk in de gewenste poses kan leggen. Baby’s die ouder zijn dan 2 weken zijn uiteraard ook welkom en hier voorzien we andere poses voor. Kijk ook even bij de praktische informatie om tot het mooiste eindresultaat te komen.

 • 20 digitale beelden in hoge kwaliteit (geschikt voor afdrukken)
 • De foto’s worden professioneel nabewerkt (kleur & zwart-wit)
 • Ongeveer 50 beelden in lage kwaliteit met logo om uit te kiezen

Huwelijk fotoreportage – vanaf 1150 euro

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Proficiat!
Reserveer snel je fotosessie want de plaatsen zijn beperkt.

 • Fotoreportage van jullie volledige huwelijksdag (± 12u)
 • Ongeveer 250 digitale beelden in hoge kwaliteit (geschikt voor afdrukken)
 • De foto’s worden professioneel nabewerkt

Moederschapsrust van 27/07 t.e.m. 06/09/2020.
Er zullen geen bestellingen mogelijk zijn gedurende deze periode. Bij dringende vragen, graag telefonisch contact opnemen