Scroll To Top

Hoi, Registreer je hier >> >>

Praktische informatie

Wat moet je weten voor een fotoshoot? Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste weetjes.

Outfit kiezen

De belangrijkste vraag: “Wat moet ik aantrekken?” De foto’s komen mooi uit als de outfits op elkaar afgestemd zijn. Jullie kunnen bijvoorbeeld allemaal in het zwart of in het wit gaan. Het is ook leuk als de vrouwen & mannen op elkaar afgestemd zijn. Bijvoorbeeld de vrouwen/meisjes met een wit topje en jeans, de mannen met een grijze broek en zwart hemd. Dit kunnen jullie natuurlijk volledig zelf kiezen. Denk aan wat je graag doorheen het jaar aan je muur zou zien hangen. Vermijd grote prints & drukke logo’s. Less is more!

Newborn

Zijn jullie mama en papa in spé? Alvast een dikke proficiat met de komst van jullie nieuwe spruit! Om dit mooie moment voor altijd te koesteren kunnen jullie een fotoshoot boeken. Newborn fotoshoots leg ik altijd vast de eerste 2 weken na de geboorte. De baby kan dan in de mooiste en leukste posities gelegd worden. Newborn fotoshoots kunnen zowel bij mij in de studio of lekker gezellig bij jullie thuis. Ik neem uitgebreid de tijd om de mooiste beelden vast te leggen.

Gaat de fotoshoot door bij jullie thuis? Zorg dat de ruimte waar de fotoshoot doorgaat goed verwarmd is. Voorzie dat de baby tijdens de fotoshoot net gewassen is en voeding heeft gekregen. Zo is de baby meteen rustig.

Zwangerschap

Een zwangerschap maak je maar één of enkele keren mee in je leven. Het is heel leuk om iets tastbaar te hebben om hierop terug te blikken. Het is een uniek moment in je leven en daarom extra mooi om vast te laten leggen.

Wat moet ik aan voor een fotoshoot?

Alle leuke kleedjes of kleren waarin je je goed voelt mag je meebrengen. Er zijn enkele momenten voorzien waar je je kan omkleden tijdens de fotoshoot. 

Kan ik ook een shoot op locatie boeken?

Jullie kunnen zowel in onze studio langskomen of we kunnen een unieke buitenlocatie uitzoeken in de buurt.

Partner & kindjes

Uiteraard zijn je partner en kindjes welkom tijdens de fotosessie. Samen maken we er een leuke en gezellige sessie van met een mooi resultaat!